DJ-ImageSlider

 • 11
 • 5
 • 12
 • 6
 • 8
 • 13
 • 2
 • 7
 • 3
 • 10
 • 4
 • 9

Augustus 2018: in weekblad "Via Heumen" is een hele pagina gewijd aan ons complex met een gedicht gemaakt door                                       Charlotte Selten-Litmaath,  omlijst met foto's gemaakt door een van onze leden Matthee Moons. Om deze pagina te bekijken klik op onderstaande link:

https://epapers.beeinmedia.nl/3118_heumen/page_11.html

 

      

Juli 2018:

Het is al weer hoogzomer en (bijna) iedereen is druk met zaaien, planten en vooral oogsten. En daar draait het natuurlijk allemaal om. Het tuinjaar kan al bijna niet meer stuk. 

DSC_3773.jpeg

De recente invasie van de coloradokever en de bestrijding er van heeft een discussie op gang gebracht, die een vervolg gaat krijgen op de algemene ledenvergadering begin 2019, zodat we een beleid op kunnen stellen waar we allemaal achter kunnen staan.

De compost en mest staan ook (al langere tijd) ter discussie. Komend half jaar gaan we benutten om dit definitief op te lossen. We willen goed beslagen ten ijs komen en zijn inmiddels druk doende om deskundigen te raadplegen en rapportjes te laten maken om met een degelijke goed onderbouwde kwaliteit compost/mest te komen.

In de nieuwsbrief van maart hebben we om ideeën gevraagd voor de herinrichting van de ingang/parkeerplaats. Enkele leden vroegen om een picknicktafel, om meegebrachte koffie e.d. te kunnen nuttigen en wat gezelligheid te promoten. Gezien de kosten die hier aan zitten, wordt dit in de algemene ledenvergadering in stemming gebracht. Dus als er voldoende voorstanders zijn, komt de tafel er, maar niet eerder dan volgend jaar.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, wilt u deze dan per mail doorgeven.

(Adressen verderop in deze nieuwsbrief)

Voor degenen die nog op vakantie gaan: veel plezier en kom weer veilig terug.

Deze nieuwsbrief wordt per mail verzonden en hangt straks ook op het mededelingenbord.

Heeft u de brief niet per mail ontvangen, kijk in uw spam-box of geef uw correcte mail-adres op via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ouder nieuws (mei 2018)

Zoals enkele van u al gezien zullen hebben: er is een nieuw hek geplaatst.

 

2018_05_hek.jpeg

De bedoeling is dat het buitenhek overdag open mag blijven en zeer belangrijk: het nieuwe “binnen”hek na binnenkomst en bij het uitgaan steeds op slot gaat. Dit om ongenode gasten buiten te houden, maar nog belangrijker om aanwezige kinderen veilig binnen de poort te houden.

Er kan nu eenvoudig geparkeerd worden op de ruimte binnen beide hekken. Zet uw auto dan ook niet meer langs de weg svp.

Het verzoek is dat de eigenaar van de laatste auto die het terrein verlaat de buitenpoort afsluit. Let u bij het verlaten wel op de fietsers!  (Borden worden nog geplaatst) 

Technische commissie:

Naast de tuincommissie is er nu ook een technische commissie, bestaande uit drie mensen, die in allerhande zaken die enig technisch inzicht vereisen zullen adviseren. Denk aan waterkranen, gereedschap, hekwerken etc.

 

 

 We zijn op zoek naar goede ideeën om de ingang van het complex wat op te leuken. Dus als u een goede bruikbare suggestie heeft, laat het ons weten via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Als u op de link "Sjef's Tuintips"  op deze site klikt, ziet u handige tips staan van toptuinder Sjef (tuin 38), die al jaren bij ons tuiniert.

 

© 2016 Webs en Systems | Photos by Amber Slot. All Rights Reserved.